x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum revii de la Windows 10 la 8.1 sau 7

Cum revii de la Windows 10 la 8.1 sau 7

02 Aug 2015   •   17:47
Cum revii de la Windows 10 la 8.1 sau 7
Windows 10 este acum disponibil pentru toată lumea. Unii sunt foarte încântaţi de noul sistem de operare, dar există şi persoane care nu s-au obişnuit cu noua interfaţă şi ar dori să revină la versiunea anterioară.

Nicio problemă. Există posibilitatea downgrade-ului sau rollback-ului (oricum vrei să îi spui, face acelaşi lucru), care dezinstalează Windows 10 şi revine la Windows 8.1 sau 7, depinde ce sistem de operare foloseai înainte de a face upgrade, pe care ne-o prezită Noobz.ro.

Cei care sunt familiarizaţi cu procesul de instalare/dezinstalare sau rollback îţi pot spune că, de regulă, este un proces greoi şi anevoios. Vestea bună este că acum procesul este relativ simplu şi nu îţi va da mari bătăi de cap.

Ce aspecte trebuie să ai în vedere:
- Ai la dispoziţie o lună să te hotărăşti dacă vrei să rămai la Windows 10 sau vrei să revii la vechiul sistem de operare;
- Odată ce luna a expirat, singul mod prin care poţi reveni la vechiul sistem este prin "recovery media", care ţi-a fost oferit odată cu instalarea sistemului sau l-ai creat personal;

- Nu este clar dacă cei care au făcut upgrade de la Windows XP mai pot reveni la vechiul sistem de operare, Microsoft oferind la rollback opţiune numai pentru Windows 7, 8 şi 8.1.

Citeşte mai departe AICI .
 

×
Subiecte în articol: windows 10 Microsoft windows