x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cumparaturile online va scutesc de aglomeratie

Cumparaturile online va scutesc de aglomeratie

de Iohanna Onaca Purdea    |    22 Dec 2006   •   00:00
Cumparaturile online va scutesc de aglomeratie

Toata lumea se inghesuie la cumparaturi, iar cozile la casele de marcat sunt parca interminabile. Cu dou-trei zile inainte de Craciun este chiar o aventura sa mergi la cumparaturi, caci poti pierde la coada cateva ore bune. O solutie simpla pentru evitarea imbulzelii de Sarbatori sunt cumparaturile online.

Cu doua saptamani inainte de Sarbatori, deja nu te mai poti apropia de magazine. Toata lumea se inghesuie la cumparaturi, iar cozile la casele de marcat sunt parca interminabile. Cu dou-trei zile inainte de Craciun este chiar o aventura sa mergi la cumparaturi, caci poti pierde la coada cateva ore bune. O solutie simpla pentru evitarea imbulzelii de Sarbatori sunt cumparaturile online. De la mancare pana la cadouri si decoratiuni pentru brad, aproape toate produsele se pot achizitiona cu un simplu click, stand comod in fata calculatorului.

DE PE SITE. Magazinele online sau, mai bine zis, site-urile de pe care se pot face cumparaturi s-au inmultit in ultima perioada. Comerciantii au realizat ca este o afacere profitabila si din ce in ce mai multe persoane apeleaza la aceasta metoda de a face shoppping. Specialistii in e-commerce estimeaza ca valoarea produselor achizitionate prin intermediul internetului in perioada Sarbatorilor de iarna se va situa in jur de 20 de milioane de euro. Gospodinele pot rezolva problema cozonacilor si in general a mesei de Craciun facand cumparaturile necesare de pe site-ul www.casadecomenzi.ro. De aici se pot cumpara berea si vinul, coniacul sau alte bauturi pentru masa festiva, dar si faina, orezul, zaharul sau fructele. Cei care intra pe site-ul www.cumparaturi-sarbatori.ro pot cumpara brazii de Craciun si ornamentele (globuri, ghirlande, figurine), scutind astfel drumurile in piata si evitand aglomerratia din magazine.

PLATA. Dupa ce v-ati umplut cosul virtual, puteti plati prin card bancar, online. Plata se poate face si in numerar, la livrarea pachetului cu cumparaturi. Alte firme ofera clientilor posibilitatea de a plati prin fila CEC, pentru comenzi de pana la 1.000 de lei, metoda valabila numai pentru societati comerciale. Pentru comenzi mai mari de 1.000 de lei, plata se poate efectua si prin ordin de plata, cu confirmarea primirii sumelor inainte de livrare.
Preturi
Preturile produselor achizitionate pe internet nu difera mult de cele din magazinele obisnuite. De exemplu, un punga de faina costa 2,1 lei, o cutie de branza topita costa 4,2 lei, pretul unei sticle cu vin variaza intre 8 si 20 de lei, in functie de marca. Pretul unui brad artificial este cuprins intre 16 lei si 1.800 de lei, in functie de inaltime. Un Mos Craciun pe care il puteti aseza langa brad sau la intrarea in casa costa intre 100 si 650 de lei, iar pentru un ornament de Sarbatori pentru masa sau usa veti plati intre 4 lei si 36 de lei noi.
INFO

ATAS LIGHT - UN SUCCES PE PIATA ROMANEASCA. Atas Light a intrat pe piata din Romania inca din 1994, cu intentia de a se constitui intr-un sprijin pentru designeri si clientii acestora, prin diversitatea si calitatea produselor de iluminat pe care le importa de la mai mult de 50 de producatori din Italia, Spania, Portugalia, Germania Austria si Cehia. In acesti 12 ani, Atas Light a deschis 15 showroom-uri in toata tara, trei dintre ele in Bucuresti, cu o suprafata totala de 10.000 mp.

Promotii exceptionale in noaptea magica la City Mall. Ai visat sa faci cumparaturi la miezul noptii? Nu ai cumparat inca toate cadourile de Craciun? In noaptea de 22 decembrie spre 23 decembrie, City Mall te asteapta cu magazine deschise pana la 3 dimineata si oferte promotionale: Benvenuti (30%), Stone Creek (20%), Time Out (1+1), Tina R (50%), Meli, Melo (10%), Columbia (10%), Camel Activ (pana la 40 %), Office Shoes (pana la 20%), Reflections (50%), B&B (10%), Michael Spier (25%), Moretti (30%), Nin (40%). In foodcourt, KFC va asteapta cu preturi de meniu mic la meniurile mari.
×
Subiecte în articol: IT