x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cuvinte deocheate pe site-ul candidatului american Kerry

Cuvinte deocheate pe site-ul candidatului american Kerry

10 Mar 2004   •   00:00

Site-ul oficial al candidatului democrat John Kerry este plin de cuvinte obscene, dezvaluie publicatia electronica Druge Report.

In pagina de Internet http://www.johnkerry. com apar de cateva ori cuvintele "F**k" si "S**t". O sursa din anturajul candidatului a declarat pentru Drudge Report ca textele cu pricina au aparut pe site fara ca John Kerry sa aiba habar.

Actualul presedinte american (adversarul lui Kerry in campanie) are si el un site: www.georgewbush.com, dar acesta nu contine cuvinte deocheate.

In urma cu cateva luni, John Kerry nu avea nici o sansa de a candida la presedintia americana. Intre timp, Kerry a trecut la un discurs mai agresiv, obtinand o crestere substantiala a popularitatii in randul americanilor.

Dupa ce a fost desemnat drept candidatul democratilor, Kerry l-a avertizat pe Bush sa se astepte la o confruntare pe viata si pe moarte. "Baiete, stai sa vezi cum am sa scot flacari pe nari!", a tunat democratul adresandu-se actualului presedinte al SUA.

Popularitate

Deocamdata, pe Internet popularitatea lui George W. Bush este mai mare decat a lui John Kerry.

Numele presedintelui actual apare de 4,3 milioane de ori pe site-urile din intreaga lume, in timp ce numele contracandidatului sau apare de 2,3 milioane de ori.

Pe de alta parte, sondajele electorale americane arata ca Bush ar pierde in fata lui Kerry, daca s-ar organiza alegeri saptamana aceasta.

×
Subiecte în articol: IT kerry