x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Experimentează un nou mod de a citi jurnalul.ro: ştirile îţi descoperă preferinţele

Experimentează un nou mod de a citi jurnalul.ro: ştirile îţi descoperă preferinţele

27 Ian 2014   •   12:09
Experimentează un nou mod de a citi jurnalul.ro: ştirile îţi descoperă preferinţele

Jurnalul.ro a devenit prima publicație online din România care oferă o experiență personalizată cititorilor, prin intermediul platformei inteligente MediaServista.

Implementând conceptul de „Discovery”, o schimbare radicală de paradigmă opusă conceptului de „Search”, noua aplicație „Jurnalul.ro powered by MediaServista” învață în mod activ preferințele utilizatorilor pentru livra un flux de știri unic, personalizat și contextualizat pentru fiecare utilizator în parte. Știrile relevante îi găsesc pe utilizatori, în loc ca utilizatorii să caute știrile.

Accesul la secțiunea personalizată a Jurnalul.ro se face accesând http://jurnalul.mediaservista.com, proiectul fiind momentan în faza “beta”.

Pentru a reține preferințele utilizatorilor, indiferent dacă aplicația este accesată de pe PC, tabletă sau telefon mobil, este nevoie de înregistrarea și autentificarea prin contul de Facebook. Astfel, același flux personalizat de știri va fi livrat și de pe computerul de la servici, și pe cel de acasă, dar și pe telefonul mobil.

Cum funcționează noua aplicație Jurnalul.ro

Platforma de “Content Curation” (curator de conținut) MediaServista – www.mediaservista.com – folosește Inteligență Artificială și Analiză Predictivă pentru a înțelege automat știrile Jurnalul, a învăța activ preferințele utilizatorilor și a servi conținut personalizat fiecărui utilizator.

Pe măsură ce citiți știrile preferate, MediaServista va învăța automat ce citiți, în mod implicit. Aveți posibilitatea de a selecta categoriile de interes, ca un prim pas de filtrare a știrilor, putând a modifica lista de categorii și prioritatea acestora în orice moment.

Puteți să indicați aplicației dacă vă place sau displace un anumit articol. Puteți să distribuiți un articol preferat pe mail sau Facebook prietenilor și aveți acces la cele mai noi știri Jurnalul, pentru a putea adăuga noi domenii de interes profilului vostru.

Algoritmul MediaServista are nevoie de un timp de învățare de cel puțin o săptămână. Pe măsură ce utilizați aplicația, noi informații despre preferințele voastre vor fi procesate de MediaServista, știrile livrate devenind tot mai apropiate de preferințele voastre.

Veți beneficia de o experință Discovery: veți descoperi știrile, în loc să le căutați. Sau mai bine zis, știrile vă vor descoperi pe dumneavoastră! 

×