x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Facebook a făcut o modificare care afectează toţi utilizatorii

Facebook a făcut o modificare care afectează toţi utilizatorii

26 Iun 2012   •   07:46
Facebook a făcut o modificare care afectează toţi utilizatorii

Reteaua de socializare Facebook a schimbat marti adresele de e-mail ale utilizatorilor, extensia e-mailului fiind acum @facebook.com, informeaza Daily Mail.

E-mailurile vor ajunge astfel in mesajele de pe Facebook si nu mai este nevoie de un alt cont. Adresa poate fi schimbata.

Site-uri importante precum Forbes si Gizmodo si-au aratat indignarea fata de schimbarea adresei de e-mail. "Nu faceti din nou asta", scrie Gizmodo, in timp ce Forbes a spus ca modificarea este "obraznica".

Facebook sustine ca aceasta decizie protejeaza confidentialitatea utilizatorului. "Am anuntat din aprilie ca vom updata adresele de e-mail din Facebook. Utilizatorii isi pot afisa pe timeline orice adresa de e-mail", a spus un purtator de cuvant de la Facebook.

In aceasta saptamana, reteaua de socializare a lansat aplicatia "Friendshake" care foloseste semnalul GPS al telefonului pentru a gasi prieteni si noi prieteni in apropiere. Daily Mail mentioneaza ca unele persoane sustin despre aceasta aplicatie ca invadeaza spatiul privat.

×
Subiecte în articol: facebook utilizatori email adresa