x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Facebook te ajută să găseşti Wi-Fi gratuit

Facebook te ajută să găseşti Wi-Fi gratuit

04 Iul 2017   •   14:59
Facebook te ajută să găseşti Wi-Fi gratuit

Facebook îţi uşurează munca de a găsi conexiune la Wi-Fi când nu eşti conectat la una. Site-ul de socializare a anunţat o expansiunea la opţiune “Find WI-FI” care, până acum, a fost disponibilă într-un număr limitat de ţări.

În prezent, opţiunea este disponibilă peste tot în lume, atât pentru utlizatorii iOS, cât şi pentru cei care folosesc Android.

“Find WI-FI” îţi arată companiile din apropiere, care oferă Wi-Fi clienţilor, şi ţi le afişează pe o hartă. Această opţiune îţi va fi cu adevărat de folos când nu ai semnal sau când îţi doreşti să salvezi internetul disponibil pe cartelă.

Mai mult, opţiunea va oferi şi informaţii despre companii, precum date despre ceea ce fac şi program, pe lângă numele reţelei Wi-Fi. Oricum, opţiunea funcţionează doar în cazul companiilor care au notat pe pagina lor de Facebook că oferă Wi-Fi gratuit.

“Am lansat opţiunea <> în câteva ţări anul trecut şi am văzut că nu este folositoare doar celor care călătoresc tot timpul, dar, în special, în arii unde semnalul este greu de găsit.”, a scris directorul departamentul de ingineri, Alex Himel, într-o postare.

Odată ce ai primit update-ul, vei găsi opţiunea “Find Wi-Fi” în secţiunea cu “Mai multe”/ “More”.

Sursă: The Independent

 

×
Subiecte în articol: facebook wi-fi find wi-fi update