x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget FiT Distribution a preluat magazinului online ShopIT.ro

FiT Distribution a preluat magazinului online ShopIT.ro

13 Mar 2009   •   00:00

Compania de distribuţie IT a anunţat preluarea în cadrul diviziei sale online, a magazinului www.shopIT.ro, specializat în vânzări de produse IT&C. Magazinul online va opera independent, alăturându-se celorlalte magazine online din grup: PCfun.ro, ElectroFun.ro şi 24PC.ro.



Potrivit lui Marius Ghenea, preşedintele FIT Distribution, achiziţia magazinului online reprezintă încă o etapă de dezvoltare a diviziei online a companiei FiT Distribution, după cea a domeniului 24PC.ro, de la începutul acestui an. 

Tranzacţia presupune preluarea întregii activităţi a ShopIT.ro, atât a interfeţei web existente, a logisticii, a bazei de clienţi, a tuturor serviciilor post-vânzare pentru clienţii existenţi ai ShopIT.ro, a angajaţilor, cât şi a sediului actual. Magazinul online ShopIT.ro a realizat în ultimul an vânzări online de aproximativ 4 milioane dolari, iar ca număr de clienţi ai site-ului, s-au înregistrat în total aproape 40.000, fiind astfel printre primele 10 magazine online româneşti specializate în IT&C din ultimii ani.

×
Subiecte în articol: IT online