x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Florin Petolea, noul Director General Alcatel-Lucent România

Florin Petolea, noul Director General Alcatel-Lucent România

de Alexandru Radescu    |    27 Iun 2012   •   14:48

Incepand de la 1 august, Florin Petolea (44 ani) este nou Director General pentru Alcatel-Lucent Romania, inlocuindu-l pe Raoul Ros.

Petolea este angajat Alcatel-Lucent din 1992, unde a ocupat de-a lungul timpului diverse pozitii in operatiuni, asistenta clienti si vanzari.

Raoul Ros, Director General pentru Alcatel-Lucent Romania din 2009, va prelua o noua pozitie la sediul central al companiei si se va ocupa de dezvoltarea si coordonarea activitatii partenerilor si a canalelor de distributie ale companiei Alcatel-Lucent in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Alcatel-Lucent este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente telecom, alaturi de Ericsson, Nokia-Siemens si Huawei.

Compania a inregistrat anul trecut un profit net de 1,1 miliarde euro, primul din ultimii sase ani. Alcatel-Lucent a vandut numeroase active pentru a reveni pe profit, inclusiv o participatie la producatorul de echipamente destinate industriei aeronautice Thales. In trimestrul al patrulea al anului trecut, Alcatel-Lucent a vandut divizia de software pentru call-center catre fondul Permira Advisers petnru 1,5 miliarde de dolari, castigul fiind insa bugetat in primul trimestru al acestui an.

×
Subiecte în articol: alcatel, lucent petolea, telecom ros