x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget FlyBook V5, gadget sau laptop de poşetă

FlyBook V5, gadget sau laptop de poşetă

08 Sep 2007   •   00:00

FlyBook V5 al italienilor de la Dialogue te păcăleşte la o primă impresie cu aspectul de jucărie. Totuşi este impresionant faptul că intr-un spaţiu atăt de redus au putut fi incluse o multitudine de facilităţi.

FlyBook V5 al italienilor de la Dialogue te păcăleşte la o primă impresie cu aspectul de jucărie. Totuşi este impresionant faptul că intr-un spaţiu atăt de redus au putut fi incluse o multitudine de facilităţi. Căntărind 1,2 kg şi avănd dimensiuni foarte reduse (253 x 163 x 30 mm), micuţul

FlyBook ascunde caracteristici de invidiat. Este un laptop in toată puterea cuvăntului: procesorul Intel Core Duo la 1,06 Ghz, memoria de 1GB DDR2 şi HDD de 40 GB vor satisface orice utilizator de programe de tip office. Ii lipseşte insă unitatea optică (CD sau DVD).

Designerii de la Dialogue au realizat un laptop plăcut, cu o tastatură de calitate, ce răspunde foarte bine la comenzi. Un artificiu de design este poziţionarea mouselui. Lui FlyBook ii lipseşte touchpad-ul. Sunt, in schimb, poziţionate deasupra tastaturii, pe ambele părţi, butoanele de control. Astfel, laptopul poate fi folosit stănd in picioare. Necesită un timp de acomodare, dar se dovedeşte un artificiu eficient.

FlyBook nu este doar un laptop, este in acelaşi timp un tablet-PC. Displayul de 8,9 inch funcţionează la rezoluţia de 1024 x 600 şi poate pivota. Ecranul cu touchscreen uşurează vizualizarea de documente sau filme, verificatul e-mail-ului sau navigarea pe internet.

Conectivitatea micului laptop este impresionantă: Wireless LAN, Gigabit Ethernet, Blootooth, modem de 56 K, dar şi tehnologie wireless 3G care suportă HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS şi GSM sunt numai căteva dintre caracteristicile care fac din FlyBook V5 un laptop cu care veţi fi oricănd in legătură cu lumea. S-a găsit spaţiu şi pentru o cameră de 1,3 megapixeli, cititor de amprente, un slot Express Card, 2 porturi USB. TV-Out-ul va permite vizualizarea filmelor la televizor, mufa de ieşire fiind jack standard. Dimensiunile reduse şi posibilităţile de conectivitate extrem de variate fac din FlyBook V5 alegerea perfectă pentru cei care călătoresc mult.

FlyBook V5

Preţ: 7.777 lei, Asesoftdistribution.com

Procesor: Intel Core Duo la 1,06 Ghz

Memorie: 1024 MB DDR2

Hard disk: 40GB

Placă video: Intel 945GM

Display: 8,9 inch, 1024 x 600

Conectivitate: Wifi 802.11 a/b/g, Bluetooth, HSDPA, slot Express Card

Dimensiuni: 253 x 163 x 30 mm

Greutate: 1,2 kg

×
Subiecte în articol: laptop test hardware flybook