x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Google Nexus 7 vs. Apple iPad Mini

Google Nexus 7 vs. Apple iPad Mini

de IncomeMagazine    |    01 Noi 2012   •   07:54
Google Nexus 7 vs. Apple iPad Mini
Sursa foto: pressureUA/Getty Images/iStockphoto

Marile lansari au avut loc. Google a prezentat in aceasta saptamana noua tableta Nexus, iar Apple a scos pe piata versiunea mai mica a iPad-ului, mult asteptatul iPad Mini. S-a facut destul de multa valva in jurul noului iPad Mini, mai ales stiindu-se ca Steve Jobs era impotriva dispozitivelor mai mici de 10 inchi.

Cu toate acestea, Apple iPad Mini, nu s-a dovedit a fi, până în prezent, o amenintare la adresa liderilor de piata actuali, din segmentul tabletelor de 7 inchi. Multi au catalogat dispozitivul ca fiind mult prea scump pentru dimensiunea sa si functiile pe care le are.

Comparand iPad Mini cu Google Nexus 7, lider pe segmentul tabletelor de 7 inchi, desi iPad Mini vinecu un procesor Apple A5 dual-core, Nexus 7 dispune de un procesor quad-core.

Cat vine vorba de preturi, Nexus 7, varianta de 32GB, are un pret de aproximativ 249 $, in timp ce iPad Mini de 16GB este disponibil pentru 329 $. Stabilind un pret ridicat pentru iPad Mini, Apple face o declaratie clara ca segmentul de cumparatori vizati nu este cel al persoanelor cu venituri mici spre medii.

Citeste mai mult pe incomemagazine.ro


Citeste si
Vplay.ro suspendat temporar, in asteptarea verificarilor politiei?
Batalia Nokia Lumia: 800 vs. 920
Cel mai frumos loc de odihnă din lume se află în România

Cine va conduce una din cele mai mari puteri ale lumii. "S-a stabilit deja ORDINEA"


×
Subiecte în articol: Apple tableta google iPad Mini Nexus 7