x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Huawei a făcut o gafă majoră: Cum a încercat să înşele clienţii

Huawei a făcut o gafă majoră: Cum a încercat să înşele clienţii

06 Iul 2016   •   15:00
Huawei a făcut o gafă majoră: Cum a încercat să înşele clienţii

În încercarea de a sublinia încă o dată calitatea sistemului de cameră duală de pe flagship-ul smartphone Huawei P9, compania a publicat fotografia de mai jos pe pagina Google+ a companiei. Este o imagine deosebită, cu un echilibru de culoare grozav, dar avem o problemă: această poză a fost făcută cu un DSLR în valoare de 4.500 de dolari, informează Noobz.ro.

Android Police a făcut câteva săpături şi a descoperit că fotografia a fost realizată de fapt cu un Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM , o combinaţie care costă aproximativ 5.000 de dolari.

Compania Huawei nu a precizat clar că imaginea a fost realizată cu un P9, dar faptul că a ales să o şteargă de pe contul Google+ trezeşte anumite suspiciuni, mai ales pentru că era însoţită de comentariul: „Am reuşit să prindem un răsărit minunat cu Deliciously Ella. Camerele duale Leica #Huawei P9 fac să fie o plăcere realizarea fotografiilor în condiţii de lumină scăzută. Reinventează fotografia cu smartphone-ul şi împărtăşeşte imaginile cu răsăritul tău cu noi. #OO

Huawei a ţinut să transmită unele precizări: „S-a discutat recent că o imagine publicată pe canalele noastre sociale nu a fost realizată cu Huawei P9. Fotografia, care a fost realizată profesionist în timpul filmării spotului publicitar, a fost distribuită pentru a inspira comunitatea noastră. Recunoaştem totuşi că ar fi trebuit să fim mai clari cu privire la modul de captare al acestei imagini. Nu a fost niciodată intenţia noastră să inducem în eroare. Ne cerem scuze pentru asta şi am îndepărtat imaginea.”

Află mai multe detalii pe Noobz.ro

×
Subiecte în articol: Huawei