x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Huawei a lansat la Londra noul P8

Huawei a lansat la Londra noul P8

de Marina Constantinoiu    |    16 Apr 2015   •   10:28
Huawei a lansat la Londra noul P8

Chinezii de la Huawei şi-au propus să-i sfideze pe concurenţii de la Samsung şi Apple, lansând, miercuri, cu mare fast, la Londra, noul model de telefon P8.

Urmaşul modelelor de success P6 şi P7, noul P8 este un produs cu design premium, aplaudat la scenă deschisă de către cei circa 700 de jurnalişti din lumea întreagă prezenţi la evenimentul desfăşurat la Old Billingsgate Hall, într-o zi de vară autentică, chiar caniculară pentru londonezi.

Ultrafinul P8, cu o grosime de numai 6,4 mm, smartphone de top, din metal, care-şi propune să atace exact iPhone şi Galaxy S6 de la Samsung, vine cu un display de 5,2 inch, full HD, un processor Kirin 930 octa-core, o cameră foto de 13 MP cu oţiuni extinse de fotografiere, inclusiv în condiţii de iluminare slabă, având stabilizator optic al imaginii.

“Am depăşit încă o etapă în materie de frumuseţe”, a declarat CEO-ul diviziei de produse destinate marelui public de la Huawei, Richard Yu, de pe scena londoneză, pe un fond musical bine ales. Şefii de la Huawei au vorbit numai la superlative despre noul model, explicând că în privinţa performanţelor tehnice, P8 mizează mult pe aparatul foto, care este de o calitate superioară celui de la iPhone6.

Acumulatorul este de 2600 mAh, neputând fi schimbat, producătorul promiţând o autonomie de o zi şi jumătate în condiţii de utilizare normală.

Partea de telefonie beneficiază de un mod care permie “boost”-area voicii interlocutorului, suprimarea zgomotelor ambientale cum ar fi vântul, şi de un microfon de sensibilitate înaltă, care permite capturarea clară a vocii pe o rază de 2 metri.

Noul telefon va fi disponibil într-un număr de 30 de ţări de la finele lui mai, urmând să ajungă şi în România în următoarea perioadă. Preţul prezentat de producător este unul competitive pentru gama sa, anume de 499 şi 599 de euro, în funcţie de configuraţie.

×