x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget “Împrumutat”din Războiul Stelelor: sistem de difuzoare cu Bluetooth şi NFC

“Împrumutat”din Războiul Stelelor: sistem de difuzoare cu Bluetooth şi NFC

de Alexandru Radescu    |    16 Oct 2013   •   18:31
 “Împrumutat”din Războiul Stelelor: sistem de difuzoare cu Bluetooth şi NFC

De la inginerii Sharp vine cel mai proaspăt echipament audio de pe piaţa din România, într-o alcătuire demnă de film SF: sistemul de difuzoare cu Bluetooth GX-BT7, compatibil cu tablete şi smartphone-uri.

Datorită etichetelor NFC furnizate împreună cu setul, nu mai trebuie să pierdem timp cu sincronizarea sistemului. Etichetele NFC pot fi ataşate oriunde în încăpere, la o distanţă de 10 metri faţă de difuzor. Aşezăm dispozitivul smartphone sau tableta lângă cea mai apropiată etichetă pentru transferul wireless al fişierelor audio.

Sistemul de difuzoare cu Bluetooth GX-BT7 este, de asemenea, compatibil cu protocoalele Android Open Accessory. Atunci când este conectat prin USB la dispozitivul cu sistem Android, poate funcţiona în manieră tradiţională. Sistemul de difuzoare este compatibil cu formatele MP3 şi WMA, dar şi converteşte semnalul digital în PCM.

Noul sistem de la Sharp este compatibil şi cu dispozitivele Apple (până la versiunea iPhone 4S) şi dispozitivele de stocare USB standard. Atunci când sunt conectate la noul sistem audio Sharp, toate aceste dispozitive se încarcă simultan.

Dispozitivul vine şi cu un mecanism acţionat electric, care separă difuzoarele, producând un sunet original iar un set de LED-uri care pulsează în ritmul muzicii.

Echipamentul are o putere de ieşire totală de 20 W iar consumul energetic de doar 0,4 waţi în modul Standby.

Sharp Bluetooth GX-BT7 este disponibil pe piaţa din România la preţul de 130 euro.

×