x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget In Romania s-au vandut milioane de accesorii pentru telefoane mobile

In Romania s-au vandut milioane de accesorii pentru telefoane mobile

22 Ian 2018   •   14:10
In Romania s-au vandut milioane de accesorii pentru telefoane mobile

Piaţa locală de accesorii pentru telefoane mobile a depăşit 10 milioane de unităţi, în 2017, cele mai cumpărate produse din această categorie fiind carcasele, husele, foliile de protecţie şi husele din categoria fashion, arată o estimare realizată de unul dintre distribuitorii de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii în România.

 

Datele publicate luni de Avenir Telecom, subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA, producător şi distribuitor al accesoriilor şi telefoanelor Energizer, au ţinut cont de cele circa patru milioane de telefoane smart vândute anul trecut pe plan local.

Astfel, potrivit sursei citate, fiecare telefon nou cumpărat a generat achiziţia a cel puţin două accesorii. De asemenea, la acestea se adaugă telefoanele mobile deja existente în piaţă, care generează achiziţii suplimentare de accesorii, precum folii şi carcase de protecţie.

"O altă tendinţă care oferă oportunităţi pe piaţa de accesorii este schimbarea modului de utilizare a unui smartphone, folosit tot mai mult pentru navigarea pe Internet. Acest fapt presupune şi un consum mai mare de energie şi atrage cu sine nevoia de accesorii, precum încărcătoare auto, baterii externe şi cabluri de încărcare", se menţionează în analiza de piaţă

Preferinţele românilor în materie de accesorii s-au îndreptat, anul trecut, către carcase, huse şi folii de protecţie, dar şi către huse din categoria fashion. Pe locurile următoare se află încărcătoarele de maşină, cablurile de încărcare şi cele de date. AGERPRES

×