x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    26 Oct 2007   •   00:00
REZULTATE ORANGE. Operatorul Orange Romănia avea in luna septembrie 9,31 milioane de clienţi, faţă de 7,49 căţi erau in septembrie 2006. Veniturile din comunicaţii mobile au crescut cu 14,7% in primele nouă luni ale acestui an, la 904 milioane de euro. Venitul mediu pe utilizator (ARPU) a fost de 133 de euro in trimestrul al treilea. Numărul utilizatorilor de servicii de transmisiuni de date cu tehnologie broadband ajunsese in septembrie la 504.000, faţă de 481.000, nivelul din iunie.


BIROU IN ROMÃ...NIA. Producătorul de soluţii informatice de securitate Symantec a lansat soluţiile Norton Internet Security 2008, respectiv Norton Antivirus 2008. Compania a numit la inceputul lunii octombrie un director pentru Romănia, urmănd ca biroul local să fie deschis oficial pănă la sfărşitul anului.


FRAUDE. O reţea infracţională care se ocupa cu fraude pe internet a fost anihilată de poli-ţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Ploieşti. Reţeaua, condusă de George Preda, student la ASE, specializarea Cibernetică, a prejudiciat cu 10.000 de euro, prin sistemul licitaţiilor online, mai mulţi cetăţeni din SUA, Olanda şi Australia. Preda posta spre vănzare pe www.amazon.com i-pod-uri pe care nu le deţinea, cerănd un preţ mai mic decăt
cel de piaţă.

×
Subiecte în articol: IT