x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

19 Iul 2008   •   00:00

MULTIFUNCŢIONAL. Xerox a lansat în România noul model Phaser 3100 MFP, care îmbină funcţiile de imprimare, copiere, scanare şi fax. Phaser 3100 MFP/S şi 3100 MFP/X sînt echipamente multifuncţionale alb-negru avînd moduri de funcţionare Power Saver şi Toner Saver, care contribuie la reducerea consumului de electricitate şi consumabile.



MULTIFUNCŢIONAL. Xerox a lansat în România noul model Phaser 3100 MFP, care îmbină funcţiile de imprimare, copiere, scanare şi fax. Phaser 3100 MFP/S şi 3100 MFP/X sînt echipamente multifuncţionale alb-negru avînd moduri de funcţionare Power Saver şi Toner Saver, care contribuie la reducerea consumului de electricitate şi consumabile. Cu o memorie de 32 MB, noul model are o viteză de copiere/imprimare de pînă la 20 de pag. A4/min, funcţia de "scanare către desktop" şi soft-ul de Recunoaştere Optică a Caracterelor, care converteşte documentele scanate în fişiere electronice editabile.

FOTO TACTIL. BenQ a prezentat un aparat foto cu ecran tactil şi rezoluţie de 8MP. Modelul T850 are o grosime de 14,9 mm, iar carcasa este din oţel inoxidabil. Aparatul are un zoom optic 3x , senzor ISO 1600, obiectivul are lentile Pentax, iar ecranul TFT LCD are o cu diagonală de 3 inci (7,62 cm). Produsul va fi disponibil în România la sfîrşitul lunii iulie, la preţul estimativ de vînzare de 599 lei ( TVA inclus).

BUSINESS. Compania Google a înregistrat în trimestrul al doilea un profit net de 1,25 miliarde de dolari, cu 35% peste valoarea consemnată în perioada similară din 2007, de 925 milioane de euro, dar sub aşteptări. Acţiunile companiei au scăzut cu 8% ca urmare a anunţării rezultatului, sub 500 de dolari pe titlu. "Traficul şi veniturile au rezistat bine, în pofida condiţiilor economice nesigure", a declarat Schmidt. Venitul brut al companiei a crescut cu 39% la 5,37 miliarde de dolari, conform estimărilor analiştilor.

GRAFICĂ. NVIDIA  a extins pachetul de soluţii grafice cu trei noi instrumente ce accelerează procesul de dezvoltare. Noile instrumente disponibile includ: PerfHUD 6 (foto), o unealtă specializată în analizarea performanţei şi debugging de grafică pentru aplicaţii DirectX 9 şi 10; FX Composer 2.5, un mediu de dezvoltare integrat destinat creării de efecte vizuale în timp real.

×
Subiecte în articol: IT