x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

17 Feb 2007   •   00:00
FOTO. Tornado Sistems isi extinde linia de produse foto Canon prin introducerea in reteaua sa de distributie a intregii game de camere digitale SLR (Single Lens Reflex) EOS lansate de prestigiosul producator. Oferta companiei include Canon D-SLR EOS-1Ds Mark II, pentru profesionisti, pana la cel mai nou model, Canon EOS 400D, pentru amatorii avansati cu senzor de imagine cu rezolutie de 10 megapixeli. Displayul a fost marit de la 1,8’’ la 2,5’’, are un unghi de vizibilitate de 160 de grade, iar luminozitatea a fost extinsa cu doua trepte suplimentare, in comparatie cu 350D si are sistem antipraf in aparat.

PREMIAT. Telefonul mobil K800 (foto) cu camera foto Cyber-shot a primt titlul de "Cel mai bun telefon 3GSM" oferit de GSM Association’s Global Mobile Awards 2007. Lansat anul trecut, K800 este primul telefon Cyber-shot, un brand ce a creat un nou stil in comunicatiile mobile combinand performantele imaginii captate de camera de 3,2 megapixeli si aplicatia 3G pentru un transfer rapid si usor al pozelor. Sony Ericsson a castigat premiul pentru "Cel mai bun telefon mobil" in cadrul GSM Association in 2004 si "Cel mai bun telefon 3GSM" in 2005.

GRAFICA. Asesoft a introdus pe piata din Romania placile video Galaxy bazate pe unitatile de procesare grafica GeForce 8800 GTS (foto). Aceste carduri au o memorie de 320 MB si costa in jur de 1.050 de lei. Sunt compatibile DirectX 10, iar interfata de programare de ultima generatie a fost introdusa o data cu Microsoft Windows Vista.

×
Subiecte în articol: IT