x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

08 Dec 2006   •   00:00
TV ZAPP DIGITAL. Operatorul Telemobil va lansa un serviciu de televiziune prin satelit in 2007, a anuntat ieri Victor Stan, director tehnic Zapp, alaturandu-se astfel celor cinci oferte existente deja pe piata. Clientii de telefonie mobila ai operatorului vor beneficia de broadcasting pe terminale dedicate incepand cu luna septembrie a anului viitor. In ceea ce priveste serviciile pe baza licentei 3G, Telemobil va demara din luna ianuarie 2007 implementarea proiectului in Bucuresti si in alte 24 de localitati. (Alexandru Radescu)

LICENTE 3G. Pana la 15 februarie 2007, castigatorii ultimelor doua licente 3G, companiile RDS si Telemobil, trebuiesc sa efectueze plata pentru prima transa a achizitionarii licentei, respectiv 10,5 milioane de dolari, a anuntat ieri Catalin Marinescu, presedintele IGCTI, in cadrul conferintei "Comunicatii Mobile". (Alexandru Radescu)

STUDIU CELULARE. Un raport care a urmarit 420.000 de utilizatori de telefoane mobile din Danemarca, pe parcursul a 21 de ani, a infirmat teama unei legaturi cu aparitia cancerului, aratand ca utilizatorii de telefoane mobile au aceleasi sanse de a se imbolnavi de cancer ca oricine altcineva. "Nu am gasit nici o dovada care sa sustina vreo asociere a riscului de aparitie a unor tumori canceroase cu utilizarea telefoanelor mobile", a declarat Christoffer Johansen, de la Institutul Danez de Epidemiologie a Cancerului.

×
Subiecte în articol: IT