x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget iPhone 7, posibile caracteristici

iPhone 7, posibile caracteristici

31 Aug 2016   •   20:40

Apple va lansa iPhone 7 la începutul lui septembrie. Se aşteaptă ca dispozitivul să primească o cameră mai bună, un procesor mai rapid şi să nu aibă mufă pentru căşti.

Pănă la lansarea pe piaţă, aici sunt  cele mai notabile predicţii pentru caracterisicile produsului reprezentativ pentru Apple.

1. Cameră mai bună.

Camera  dispozitivului se anunţă mai mare la modelul de 4.7 inchi, iar varianta 7 Plus se pare că va avea o cameră cu dublă lentilă.

2. Dispariţia butonului pentru “Acasă”

S-a sugerat că Apple va scoate butonul pentru meniul “Acasă” şi îl va înlocui cu uncititor de amprentă de sub ecran. Compania va folosi acest tip de tehnologie, dar nu se ştie dacă va fi gata până la lansarea iPhone 7 şi e posibil ca acesta să aibă un buton sensibil la presiune asemănător cu ce au 6S şi 6S Plus.

3. Eliminarea mufei pentru căşti

Apple este o companie cunoscută pentru forţarea noilor tendinţe în materie de tehnologie. Un exemplu este înlăturarea DVD player-ului din laptop şi căştile fără fir cu siguranţă nu vor reprezenta o excepţie.

4. Rezistenţă la apă

Apple a dat un indiciu al acestei caracteristici în iOS 10, unde atunci când este detectată apă, sistemul avertizează să nu fie pus telefonul la încărcat. Acest avertisment a fost introdus deja de fabricanţii dispozitivelor rezistente la apă.

5. Încărcare rapidă

Un singur zvon a fost lansat despre adiţia acestei tehnologii pe Twitter, aşa că e nu e foarte sigur, dar companii precum Samsung şi  Huwaei au integrat deja încărcarea care permite dublarea curentului electic care intră în dispozitiv la încărcare.

6. Baterie mai mare

Imagini au sugerat o baterie de 1735 mili amperi oră la iPhone 7 şi una de 2810 mAH la 7 Plus.

7. Procesor mai rapid

Se aşteaptă ca iPhone 7 să aibă un cip A10 ce ar putea fi cu 50% mai rapid decât anteriorul A9X, cu 3 GB de RAM şi un procesir de 2.35 GHZ.

8. Un al treilea model, Pro

Apple a lansat concomitent 2 modele cu iPhone 5s şi mai ieftinul iPhone 5c. De atunci a lansat 2 dispozitive pe an. Imagini sugerează că poate exista un al treilea model, iPhone 7 Pro şi acesta să fie cel cu dublă lentilă a camerei.

10. Culori diferite.

Variantele alternative de culoare au fost foarte populare de-a lungul aniilor. Informaţii scăpate şi interpretări artistice au sugerat  că Iphone 7 poate avea atât “Space Black” şi “Deep Blue”, cât şi auriu, argintiu, “rose gold” sau “space grey”.

10. Scanarea retinei

Caracteristici biometrice pentru securitate au apărut la Samsung Galaxy Note 7 cu scanarea retinei şi la înregistrarea cu selfie la ediţia aniversară Windows 10. De la iPhone 5s încoace metoda de securitate biometrică este scanarea amprentei.

11. Întoarcerea iPhone-ului de sticlă

Compania care colaborează cu Apple la manufacturare a făcut carcase de sticlă pentru smartphone-uri. Ar fi o schimbare majoră în design, dar e cel mai probabil să o vedem la aniversarea de 10 ani de iPhone din 2017.

Sursa: The Telegraph

×
Subiecte în articol: iPhone 7