x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget iPhone 8. Primele reacţii după lansare

iPhone 8. Primele reacţii după lansare

14 Sep 2017   •   14:30
iPhone 8. Primele reacţii după lansare

În ciuda diferenţei de materiale la carcasă şi a ecranului care se întinde pe toată suprafaţa aparatului, noile iPhone 8 şi iPhone 8 plus nu aduc diferenţe foarte mari faţă de modelul precedent, iPhone 7, potrivit specialiştilor, care au remarcat îmbunătăţiri destul de mici şi previzibile. Vârful de gamă, modelul iPhone X, în schimb, a impresionat prin funcţia de realitate augmentată. În ciuda zvonurilor, modelul premium nu va depăşi mia de dolari la preţ. Costă 999 de dolari...

Carcasa de sticlă de care beneficiază noile telefoane de la Apple au adăugat 4 grame în plus faţă de iPhone 7, însă senzaţia pe care o dau este similară, comentează experţii de la stuff.tv, care au testat aparatul imediat după lansarea de marţi noapte. Nici când vine vorba de diferenţa de mărime (modelul actual este ceva mai mare) nu se pot constata diferenţe semnificative, ceea ce i-a făcut pe experţi să glumească că se pot transfera accesorile vechi pe aparatul nou. Noutăţile, în schimb sunt încărcarea wireless şi o rezoluţie ceva mai bună ca modelele precedente. Atât iPhone 8, cât şi iPhone 8 plus au o acurateţe a culorilor mai bună ca modelele precedente şi par a se comporta mai bine în condiţii de luminozitate mare, asigurând o vizibilitate mai bună. Cu toate acestea, niciunul din cele două ecrane nu suportă formatul 4K, fanii Apple mai având de aşteptat până să poată urmări conţinut Ultra HD direct pe telefon. Majoritatea noutăţilor de la modelele iPhone 8 şi iPhone 8 plus sunt la interior. Noul procesor A11 Bionic fac noile aparate să fie mai rapide atunci când execută funcţiile de rutină. În ciuda sporirii puterii de procesare, însă, bateria nu a fost upgradată, deşi Apple susţine că ambele modele vor avea o viaţă a bateriei sporită faţă de iPhone 7.

Ce ştim despre vârful de gamă

Vârful de gamă, iPhone X (zece) vine fără buton (acesta va exista virtual, pe ecran, oriunde doreşte utilizatorul) şi în locul identificării prin amprentă va avea un sistem de detectare al proprietarului prin recunoaştere facială. Rezoluţia a fost mult îmbunătăţită faţă de modelele precedente, deşi nu este Ultra HD. Ceea ce a fascinat specialiştii a fost ecranul OLED, unde culorile sunt accentuate mult mai bine ca pe modelele precedente şi funcţia de realitate augmentată pe care atât iPhone X, dar şi iPhone 8 şi iPhone 8 plus le oferă. Specialiştii spun că astfel de funcţii pot aduce o nouă eră a jocurilor pe telefon, de o calitate mult mai bună şi cu o experienţă imersivă notabilă.

Casetă: Ce preţuri au noile modele

iPhone 8 de 64 GB – 699 de dolari;

iPhone 8 de 256 GB – 849 de dolari;

iPhone 8 Plus de 64 GB – 799 de dolari;

iPhone 8 Plus de 256 GB – 949 de dolari.

iPhone X 999 de dolari.

Noile modele de iPhone - carcasă de sticlă şi îmbunătăţiri la interior

 

×
Subiecte în articol: iphone8