x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget IT- Stirile zilei

IT- Stirile zilei

18 Mar 2004   •   00:00
Vietnameze de vanzare

Piata on-line ebay a descoperit cu surprindere si ingrijorare ca printre marfurile afisate pe tarabele virtuale se gaseau si trei tinere vietnameze. Nici mai mult, nici mai putin decat trei fete oferite prin antica licitatie: "Cine da mai mult ?" Mai marii de la ebay s-au aratat consternati de acest trafic de carne vie si au scos de pe net oribilul anunt.

Office XP nu se pupa cu filtrele antispam

Update-urile pentru Microsoft Office XP dau batai de cap utlizatorilor ce folosesc filtre antispam. Dupa instalarea Office XP Service Pack 3, utilizatorii iHateSpam (Sunbelt Software) si SpamNet (Cloudmark) sunt nemultumiti de pop-up-urile cu avertismente cu care sunt insotite e-mail-urile pe care le receptioneaza. Dupa instalarea SP3, fiecare e-mail primit declanseaza o fereastra de dialog ce anunta ca un program incearca sa acceseze adresele de e-mail stocate in baza de date a Outlook.

Calculatoare ieftine pentru tineri

Elevii si studentii cu varste de pana la 25 ani ar putea avea posibilitatea sa cumpere calculatoare cu pana la 250 euro mai putin, diferenta de bani urmand sa fie acoperita de la bugetul de stat, a declarat premierul Adrian Nastase. Diferenta de pret va fi decontata firmelor, pe baza unor bordeoruri. Suma necesara va fi prevazuta in bugetul de stat, incepand cu anul 2005.

Copiii si Internetul

Oficialii UE isi propun sa cheltuiasca mai mult de 30 de milioane de lire sterline, in dorinta de a feri copiii de "ispitele" internetului. Programul trebuie sa fie aprobat de guvernele UE, iar oficialii Uniunii sunt de parere ca netul ar trebui folosit de copii pentru chat, pentru a invata sau pentru a se juca.

Targ high-tech la Hanovra

Orasul german Hanovra va gazdui, incepand de astazi, cel mai mare targ high-tech din lume, Ce-BIT. Vizitatorii targului vor avea ocazia sa testeze, printre zeci de marfuri, ultimele modele de telefoane mobile sau prototipuri din lumea calculatoarelor. De asemenea, lumea IT va incerca sa uimeasca si prin carucioare de cumparaturi computerizate, masini cu acces la Internet sau locuinte "interactive " Una dintre sutele de atractii ale Ce-BIT o vor reprezenta ochelarii cu imagini holografice creatia gigantului Panasonic.

×
Subiecte în articol: IT