x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget IT - Stirile zilei

IT - Stirile zilei

05 Mar 2004   •   00:00
Corel va lansa WordPerfect Office 12

Corel va lansa in aprilie Word-Perfect Office 12, noua versiune a suitei de birou care doreste sa ofere o alternativa la Microsoft Office. Programul dispune de caracteristici puternice, imbunatatiri de compatibilitate aduse componentelor suitei, dar si de noi functii pentru cresterea productivitatii. Noua versiune cuprinde componente pentru procesarea de text, pentru foile de calcul tabelar si pentru realizarea prezentarilor multimedia. Suita mai are inclus un calendar pentru administrarea informatiilor personale. (Iohanna Onaca)

Fostul director al WorldCom, acuzat de frauda

Fostul director executiv al WorldCom, Bernard Ebbers, a fost acuzat de frauda de catre autoritatile americane in cazul neregulilor contabile de 11 miliarde de dolari descoperite la companie. Ebbers, care a transformat firma WorlCom in cea mai mare companie de telecomunicatii din SUA, este cea mai importanta personalitate pusa sub acuzatie in cadrul scandalurilor de frauda din ultima perioada. Printre acuzatiile formulate in cazul lui Ebbers se numara acuzatii de frauda, conspiratie si declaratii false.

Patru decoratii in domeniul IT&C
La Ministerul Comunicatiilor au fost oferite ieri patru decoratii nationale pentru domeniul IT&C, pentru calitate manageriala deosebita si initierea unor proiecte de dezvoltare a tehnologiei informatiilor. Presedintele Iliescu a conferit medalii directorului general Helwett-Packard Romania - Radu Enache si directorului companiei Motorola Communications, Aurelian Sima, ce a primit Ordinul National "Serviciul Credincios". Ordinele Nationale "Pentru Merit" au fost acordate directorului general IBM Romania - Vladimir Aninoiu si presedintelui UTI Group - Tiberiu Urdareanu.

Aplicatii de gestiune

Ciel Romania, producator de aplicatii financiar-contabile si pentru salarizare, a lansat ieri noua aplicatie Ciel Gestiune Comerciala 2004, integrata in pachetul de programe Ciel Financial Manager. Directorul general al companiei, Paul Paschievici, a declarat ca in acest an firma sa va vinde "mai multe mii de licente" ale noii aplicatii. Compania Ciel Romania estimeaza ca cifra sa de afaceri va creste in acest an cu 30%, iar profitul brut se va dubla, urmand sa depaseasca 200.000 de

×
Subiecte în articol: IT