x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Joc: Anno 1701 - Geografie economica

Joc: Anno 1701 - Geografie economica

18 Dec 2006   •   00:00

Nu ar trebui sa ne surprinda daca intr-un viitor apropiat admiterea la o facultate de Stiinte Economice s-ar face pe baza unui concurs de gamming de strategie. Iar un joc precum "Anno 1701" este un posibil examen. Comert, taxe, abilitati de strateg in finante, dar si capacitati de bun militar. Pe de alta parte, e nevoie si de cunostinte de geografie economica.

INFO

Securitate. Check Point a lansat Eventia Suite, o solutie complexa de securitate a informatiei si management al evenimentelor (SIEM). Noua gama asigura un suport extins pentru dispozitivele adiacente, cum ar fi pentru switchurile de la Symantec, Tipping Point, NetContiuum, Nortel si Sendmail. Eventia Suite ajuta la diminuarea sarciniilor administratorilor IT prin analiza rapoartelor in ceea ce priveste datele nescanate de la mai multe dispozitive de securitate din retea, stabilind in acelasi timp ce date vor fi analizate. (Alexandru Radescu)

SoluTii handsfree. Sony Ericsson a lansat Bluetooth VoIP HBV-100, un kit pentru convorbiri mai ieftine prin internet. Kit-ul cuprinde un headset Bluetooth HBH-PV705 si un adaptor USB Bluetooth. Adaptorul se introduce in computerul echipat cu XP si este compatibil cu majoritatea software-urilor de telefonie prin internet. (Alexandru Radescu)

×
Subiecte în articol: IT