x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jocul saptamanii - "Armed & Dangerous"

Jocul saptamanii - "Armed & Dangerous"

16 Mar 2004   •   00:00
Jocul saptamanii - "Armed & Dangerous"

Povestea jocului este suprarealista, dar simpla: intr-un taram indepartat (o combinatie ciudata intre o lume fantasy si epoca industrializarii), trei hoti pun la cale cel mai mare jaf din istorie.

Cei trei vesnici temerari sunt Roman, un om in haine de aviator (creierul echipei), Q, un robot urias, si Jonesy, o cartita-miner cu accent scotian.

Grafica este foarte buna, beneficiind de toate tehnologiile si efectele actuale. Veti gasi efecte meteorologice excelent redate (ninsoare, ploaie torentiala), explozii spectaculoase, efecte de fum, pixel shading, texturi detaliate si umbre dinamice aruncate de personaje asupra terenului. Partea de sunet este si ea ireprosabila, incepand de la efectele armelor si terminand cu muzica. Din estimarile celor care au creat jocul: pana la final veti trage vreo 12.000 de gloante. Acesta este, de altfel, si principiul de baza al jocului - trageti in tot ce misca.

Pentru a putea juca "Armed & Dangerous" aveti nevoie de un computer dotat cu procesor mai rapid de 1,5 Ghz, 256 Mb memorie RAM si o placa video 3D de minim 64 Mb. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT