x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Kostas Loukas, noul şef Microsoft România

Kostas Loukas, noul şef Microsoft România

10 Apr 2013   •   18:29
Kostas Loukas, noul şef Microsoft România

Kostas Loukas este noul Director General al Microsoft România, a anunţat azi compania, încheindu-se astfel interimatul lui Sorin Eftene.

Kostas si-a inceput cariera la Microsoft Grecia în rolul de Controlor Financiar în 2005, după care timp de trei ani a ocupat rolul de Director Financiar si Administrativ. Din 2009, timp de un an, Kostas a fost Director General interimar al Microsoft Grecia şi în 2010 a fost numit Director de Marketing si Operatiuni în cadrul aceleiasi companii. Începând cu luna ianuarie 2012, Kostas a condus afacerile Microsoft pentru Cipru si Malta.

Kostas a absolvit un program de Executive MBA la Insead, studii masterale in Finante la London School of Economics si este licentiat in Economie de Universitatea din Atena.

La începutul lunii ianuarie, Sorin Eftene a fost numit Director General interimar al Microsoft România, după ce Ronald Binkofski a fost mutat la conducerea filialei din Polonia a companiei americane.

Ronald Binkofski a venit la conducerea Microsoft România în octombrie 2010, fiind primul expat la filiala locală a gigantului software fondat de Bill Gates.

×
Subiecte în articol: Microsoft