x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Lansare iPad Pro. Tot ce trebuie să știți despre noul device Apple

Lansare iPad Pro. Tot ce trebuie să știți despre noul device Apple

11 Noi 2015   •   11:36
Lansare iPad Pro. Tot ce trebuie să știți despre noul device Apple

Noul iPad Pro este cel mai mare iPad creat vreodată și, de asemenea, cel mai bun.


iPad Pro este mult mai mare decât celelalte tablete Apple

iPad Air 2 are un display de 9,7 inch și cântărește aproximativ jumătate de kilogram. Modelul Pro are un display de 12,9 inch și greutatea este puțin peste 750 de grame. Air 2 are o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, în timp ce Pro are 2732 x 2048.


Ecranul mai mare face diferența

Dacă utilizați aplicații precum Readly, vă place să vă uitați la filme pe tabletă sau vreți să rulați două aplicații în același timp, cu noul iPad Pro toate acestea vor deveni mai plăcute, mai ușoare.


Există numeroase asemănări între iPad Pro și iPad Air 2

Senzorii, camerele, durata de viață a bateriei, software-ul, opțiunile de culoare, senzorul touch ID, Wi-Fi-ul și Bluetooth-ul... toate acestea sunt identice, scrie metro.co.uk.


Totuși diferențele sunt importante și fac din iPad Pro un device mai bun

Procesorul iPad-ului Pro este mult mai puternic, iar grafica este mai rapidă. Noua tabletă are patru boxe și este valabilă în variantele 32 GB și 128 GB Wi-Fi și 128 Wi-Fi și Cellular, spre deosebire de Air 2, disponibil în versiunile de 16, 64 și 128 GB atât Wi-Fi cât și Wi-Fi și Cellular.


Specialiștii de la www.computerworld.com susțin  că iPad Pro este alegerea ideală pentru corporatiști deoarece va putea înlocui cu succes atât laptop-urile cât și desktop-urile. „După ce îl vor folosi, oamenii își vor da seama că nu mai au nevoie de nimic altceva în afară de telefoane”, susține CEO-ul Apple, Tim Cook.


Mobilitate

Apple a lucrat din greu pentru mobilitatea device-urilor, iar acesta este încă un motiv ca iPad Pro să devină preferatul corporatiștilor. Cu ajutorul SIM-ului Apple puteți să vă conectați la Internet în peste 90 de țări din întreaga lume. Această funcție este extrem de utilă, în special dacă trebuie să vă conectați la rețeaua de Intranet a companiei sau dacă nu găsiți o conexiune Wi-Fi securizată.

Conform informațiilor oferite de producătorul californian, data de lansare a noului iPad Pro este 11 noiembrie 2015. Începând de la această dată device-ul va putea fi comandat de pe site-ul oficial, fiind disponibil în magazinele autorizate Apple la sfârșitul săptămânii.

Potrivit www.apple.com, prețul tabletei variază între 799 $ pentru varianta Wi-Fi de 32 GB și 1079 $ pentru modelul Wi-Fi + Cellular de 128 GB în Statele Unite. iPad Pro vine în trei variante de culoare (silver, gold și space gray) și o dată cu el va fi lansat creionul Apple (99 $) și tastatura inteligentă (169 $). 

×
Subiecte în articol: iPad Pro Apple