x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Schimbări masive în top-managementul Cosmote-Romtelecom

Schimbări masive în top-managementul Cosmote-Romtelecom

de Alexandru Radescu    |    02 Iul 2013   •   15:07
Schimbări masive în top-managementul Cosmote-Romtelecom
Sursa foto: Gunnar Pahnke

După cum era de aşteptat, numirea lui Nikolai Beckers în funcţia de director executiv Cosmote-Romtelecom a atras după sine numeroase alte schimbări în top-managementul celor două companii telecom. Deutsche Telekom încearcă să preia frâiele tuturor filialelor companiei elene OTE (în care deţine 40% din acţiuni, cel mai mare acţionar).

Astfel, Gunnar Pahnke a fost numit Director Executiv Strategie, Transformare şi Servicii Wholesale România (pentru operaţiunile fixe şi mobile); Bogdan Voicu este nou Director Executiv Managementul Aprovizionării; Emmanuel Sordet este numit Director Executiv Relaţii iar Olaf Lausen a fost numit şef de Birou România. De asemenea, Ruxandra Vodă devine Director Comunicare România (pentru operaţiunile fixe şi mobile).

În acelaşi timp, începând cu 1 august 2013, Panos Makris, actualul Director Executiv Comercial România, părăseşte grupul, fiind înlocuit cu Mathias Hanel.

Gunnar Pahnke (44 ani) lucrează la DT din 1995, cea mai recentă funcţie fiind de VP Strategy Europe, având ca responsabilităţi dezvoltarea strategiei şi planificarea (proiecţii de piaţă pentru 13 ţări), management strategic de portofoliu/fuziuni şi achiziţii.

Pentru Mathias Hanel (46 ani), cea mai recentă poziţie a fost cea de Chief Operating Officer Consumer pentru filialele (fix-mobil) Deutsche Telekom Macedonia.

Olaf Lausen (37 ani) lucrează în cadrul Romtelecom din 2008 ca General Manager New Business Development, gestionând proiecte de dezvoltare comercială. ajungă în atenția CEO-ului. În noua funcţie, Lausen va lua decizii autorizate de CEO, pentru a gestiona proiecte care implică o serie de colaborări inter-departamentale şi alocarea de resurse.

Emmanuel Sordet (45 ani) a fost implicat în procesul de liberalizare a industriei telecom din Franţa. De asemenea, a gestionat cu succes procese de fuziune şi achiziţie ale unor companii către Grupul Deutsche Telekom. 

×
Subiecte în articol: cosmote romtelecom management fuziune telecom