x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Maraton IT organizat de studenţii bucureşteni

Maraton IT organizat de studenţii bucureşteni

16 Oct 2017   •   14:03
Maraton IT organizat de studenţii bucureşteni

Pasionații de programare, dar cei de gaming, au şansa să se întreacă şi să arate că sunt cei mai buni lunea viitoare în cadrul celei de-a 10-a ediţii a ITFest. Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, cea mai veche organizație din ASE, organizează între 4 şi 18 noiembrie ITFest, un proiect cu tradiție, care adună an de an participanți atât din rândul elevilor, cât și din cel al studenților.

 ITFest este destinat tuturor tinerilor care doresc să afle noutăți din domeniul IT, oferindu-le posibilitatea de a se afirma în fața angajatorilor, prin prisma evenimentelor organizate. Astfel, cei cu cunoștințe de C/C++ se vor întrece pe pe 4 noiembrie ai în Concursul de Algoritmică, unde vor avea de rezolvat probleme de diferite niveluri de dificultate.

Între 6 şi 10 noiembrie, participanţii au şansa de a intra în contact cu firme mari din domeniul IT, când vor fi organizate workshopuri tehnice.

Vedeta festivalului va fi Hackathon-ul. Acest maraton al programării va avea loc pe data de 11 noiembrie și va dura 12 ore, timp în care echipele vor avea de dezvoltat soluții economice pentru problemele propuse. Cele trei categorii abordate de Hackathon sunt Web, Mobile și Desktop. Cele mai bune soluții prezentate vor fi premiate.

Nici pasionaţii de jocuri pe calculator nu sunt uitaţi. Evenimentul LAN Party va aduna la start cei mai buni gameri pe 18 noiembrie, când vor fi organizate competiții de League of Legends (LoL), Hearthstone și FIFA.

Înscrierile au început de astăzi şi se pot face pe se fac pe site-ul itfest.sisc.ro.

×
Subiecte în articol: ITFest Hackathon