x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Noul PlayStation Vita vine cu Moş Crăciun.

Noul PlayStation Vita vine cu Moş Crăciun.

de Cristian Ionescu    |    07 Iun 2011   •   10:14
Noul PlayStation Vita vine cu Moş Crăciun.

PS Vita, fratele mult mai avansat al deja consacratului PlayStation Portable (PSP), abia si-a facut aparitia in cadrul conferintei de presa Sony de la E3 (Electronic Entertainment Expo) si a provocat deja un interes major.

Producatorii il slavesc si fac comparatii cu lansarea PlayStation3 de acum trei ani, ca si interes, iar jucatorii se inghesuie sa laude produsul pe site-urile de socializare, desi vor avea ocazia sa-l butoneze abia in decembrie. Momentul punerii in vanzare coincide cu sarbatorile de iarna, asa ca Sony are asteptari majore, privind vanzarea acestui produs.

Asteptari majore au si gamerii, pentru multi dintre ei aparitia PS Vita inlocuind absolut orice dorinta intreptata catre Mosul, avand in vedere sezonul cadourilor, planuit pentru aparitia la rafturi a noului produs Sony. Comentariile acestora de pe cam toate site-urile de socializare stau martore sacrificiului pe care-l vor face.

Mai mult, s-ar parea ca incertitudinea creata de atacurile frecvente ale hackerilor vizand reteaua Sony s-a stabilizat, reprezentantii companiei spunand ca lucrurile ar fi intrat pe fagasul normal, iar reteaua de gaming e functionala 90%. Asta in contextul perderii a cate unui milion de conturi din pricina baietilor destepti cu prea mult timp la dispozitie, aproape saptamanal. Insa, viitorul arata bine. Ramanem optimisti.

Cat despre preturi, PlayStation Vita va putea fi cumparat din iarna acestui an si va fi livrat in 2 optiuni: - PlayStation Vita doar cu Wi-Fi, la 239 Euro si PlayStation Vita cu 3G si Wi-Fi, la 299 Euro.

Specificatii tehnice PlayStation Vita:

-Dual Touchpad: ecran fata-spate tactil (frontal multitouch, spatele tactil)

-Ecran OLED de 5″ multi-touch

-2 camere: fata-spate

-Suport pentru realitate augmentativa

-2 joystick-uri analog (PS3)

-Cross Play- Jucatorii PS Vita se vor putea interactiona cu cei de PS3

-Cloud Save- Acelasi joc pe care il joci si il salvezi pe PS Vita, il vei putea continua si juca pe PS3

-Continut tip sharing pe retele sociale.

-Aplicatii Voice Chat

×