x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Orange România accelerează până la 43,2Mbps

Orange România accelerează până la 43,2Mbps

de Alexandru Radescu    |    06 Oct 2011   •   10:14
Orange România accelerează până la 43,2Mbps

Operatorul Orange asigura de azi o viteza de transfer a datelor de pana la 43,2 Mbps la nivelul Bucurestiului: zona de Centru, nordul orasului, dar si zone din Ilfov. Oficialii companiei au precizat ca acoperirea la nivelul intregii Capitale va fi asigurata pana la sfarsitul lui noiembrie.

"Orange anunta astazi o noua premiera in Romania care raspunde cererii crescute de internet mobil de mare viteza. Dupa lansarea HD Voice, anunt o alta premiera - implementarea retelei de acoperire cu viteze de pana la 43,2 Mbps in Bucuresti", a declarat azi directorul executiv al operatorului, Jean-Francois Fallacher.

Orange a colaborat cu Alcatel-Lucent si Huawei pentru acest up-grade de retea.

Noul serviciu este disponibil prin intermediul a doua abonamente - Colibri 15 si Colibri 25, al caror tarif este 15 euro/luna, respectiv 25 euro/luna. In cazul primului abonament, primii 9 GB de trafic sunt disponibili la viteze de pana la 43,2 Mbps. La Colibri 25, viteza de 43,2 Mbps este posibila pentru primii 30 GB de trafic.

Cele doua abonamente includ optiunea Cost Control prin intermediul carei clientii au garantia ca nu platesc nimic suplimentar fata de abonamentul lunar. De asemenea, cele doua abonamente includ si optiunea Happy Night, cu trafic gratuit pentru sesiunile de conectare desfasurate in intervalul 00:00-07.00.

Pentru un abonament Colibri 25 incheiat pentru o perioada de 24 luni, costul modemului Huawei E 372, compatibil cu 43,2 Mbps, este diponibil la preturi incepand cu 1 euro.

Intrebat cand va fi disponibil noul terminal iPhone 4S, Fallacher.a afirmat ca discutiile cu Apple sunt avansat.

×