x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Plăţi mobile prin aplicaţia Oraşul Meu

Plăţi mobile prin aplicaţia Oraşul Meu

de Alexandru Radescu    |    21 Mai 2013   •   15:04
Plăţi mobile prin aplicaţia Oraşul Meu

Începând de astăzi, aplicaţia „Oraşul Meu” permite şi plăţi mobile, în secţiunea util.in.oras, realizată în parteneriat cu Orange România.

Pentru a comanda şi a plăti transportul în oraş, utilizatorii accesează secţiunea util.in.oras din pagina de start a aplicaţiei, după care aleg tipul de serviciu dorit şi oraşul. Plata se va efectua prin trimiterea unui SMS cu datele necesare pentru serviciul solicitat. De exemplu, pentru plata rovinietei, aplicaţia va solicita numărul de înmatriculare şi litera corespunzătoare categoriei de vehicul. Suma aferentă serviciului va apărea pe factura următoare în cazul abonaţilor Orange sau se va scădea pe loc din creditul clienţilor Orange PrePay.

Pentru serviciul de taxi, aplicaţia are inserate, în vederea descărcării, aplicaţiile Clever Taxi şi Fly Taxi, realizate în parteneriat cu Orange. Cu ajutorul acestora, clienţii pot comanda serviciile de taxi, iar prin aplicaţia Fly Taxi pot plăti cursa prin SMS.
Oraşele pentru care aplicaţia include deja conţinut în noua secţiune util.in.oras sunt Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Bucureşti, Iaşi, Oradea, Poiana Braşov, Satu Mare, Târgu Mureş, Timişoara şi Turda.

Aplicaţia Oraşul Meu este disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android, iar în prezent oferă informaţii despre peste 32.000 de locuri pe hartă şi peste 1500 de evenimente lunar.

×
Subiecte în articol: plati mobile orasul meu aplicatie