x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Poliţia Română are blog şi canal TV Live

Poliţia Română are blog şi canal TV Live

01 Oct 2011   •   13:56

Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.

Blogul Politiei Romane a fost lansat sambata pre site-ul oficial al institutiei (www.politiaromana.ro). Aplicatia vine in completarea celorlalte proiecte implementate de Politia Romana, respectiv paginile de Facebook, de Twitter si de Flickr, informeaza IGPR intr-un comunicat de presa.

Blogul va contine declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa, buletine informative, articole media, revista Politia Romana online si mesaje institutionale. Totodata blogul face legatura cu retelele de new media ale Inspectoratului General al Politiei Romane si va avea propriile seturi de fotografii si zona de film", au precizat reprezentantii IGPR.

Pe aceeasi aplicatie a fost lansat si canalul TV Live al Politiei Romane (live stream), unde vor putea fi vizualizate imagini in direct, filmate cu ocazia unor evenimente cu caracter organizational sau la actiunile politistilor. Zona de newsletter face acum parte din aceasta aplicatie, potrivit Politiei Romane.

×