x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Poşta Română, fără servicii de consultanţă pentru privatizare

Poşta Română, fără servicii de consultanţă pentru privatizare

31 Ian 2012   •   18:25

Ministerul Comunicatiilor a anulat procedura de atribuire a contractului privind serviciile de consultanta in vederea privatizarii Postei Romane, in urma constatarii unor vicii de procedura privind legislatia in domeniul privatizarii societatilor comerciale.

Procedura de atribuire va fi reluata dupa remedierea situatiei existente, in cel mai scurt timp, se arata intr-un comunicat al MCSI, citat de Mediafax.

Termenul de deschidere a ofertelor a fost stabilit pentru luni, 30 ianuarie.

Valoarea contractului a fost estimata la 485.000 euro (TVA inclusa). Potrivit anuntului de participare, contractul urma sa se incheie pana la data de 15 mai.


La finele anului trecut, Ministerului Comunicatiilor a anuntat ca KPMG Romania va furniza institutiei servicii de evaluare a CNPR in vederea redresarii economice si manageriale prin privatizare (majorare de capital social) cu un investitor strategic care va deveni actionar minoritar.

Valoarea contractului se ridica la 48.360 lei (TVA inclus).

Potrivit caietului de sarcini, KPMG Romania va finaliza contractul pana la 30 ianuarie.

La inceputul lunii octombrie 2011, Guvernul a aprobat un memorandum cu privire la privatizarea Postei Romane prin majorare de capital social, cu un investitor strategic.

×