x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Primul Canon mirrorless, de la 800 euro

Primul Canon mirrorless, de la 800 euro

de Alexandru Radescu    |    24 Iul 2012   •   17:42
Primul Canon mirrorless, de la 800 euro

EOS-M, primul Canon mirrorless ajunge pe piata din Romania in luna septembrie, la un pret estimativ de 800 euro, a anuntat azi compania, in cadrul unui eveniment.

Canon a asteptat mai bine de doi ani intrarea pe acest segment de tehnologie, fiind practic ultimul mare producator care atinge aceasta nisa.

Dupa reteta deja cunoscuta, “avem un corp de camera compacta care scoate fotografii de calitate DSLR'.

EOS-M are un senzor hibrid APS-C, de 18MP ( filmare Full HD), procesor DIGIC 5 si ISO nativ, de la 100 la 12.800 (cu posibilitate de extindere pana la 25.600).

Camera nu are vizor, doar un ecran tactil Clear View LCD II de 3 inci. Se pot selecta moduri de fotografiere si setari cu ajutorul iconurilor de pe ecran, sau poate fi lasat sistemul Scene Intelligent Auto sa ajusteze setarile in functie de subiect sau de conditiile de luminozitate. De asemenea, poti folosi functia Creative Filters, pentru a aplica efecte precum Toy Camera, Alb/Negru, sau chiar de tip fish-eye.

EOS M vine, in pachetul standard, cu noul flash Speedlite 90EX.

Modelul se lanseaza impreuna cu doua obiective noi, EF-M 22mm f/2 STM pancake si EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM cu zoom standard.

La pret de 800 euro, camera vine cu obiectiv de kit (22mm, pancake). Pentru un adaptor de montura, pretul este de aproximvativ 100 euro (EF-EOS M), ceea ce face caemra compatibila cu alte obiective din gama Canon EF.

×
Subiecte în articol: obiectiv canon mirrorless eos-m