x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Review LG X Venture: preț mare pentru performanță mică

Review LG X Venture: preț mare pentru performanță mică

21 Iul 2017   •   10:24
Review LG X Venture: preț mare pentru performanță mică

LG X Venture are nevoie de cumpărători conștienți de bugetul pe care îl dețin, după cum scrie Tom`s guide. Telefonul de 330 de dolari are un ecran 5.2 inch, cu butoane în partea de jos a telefonului, pentru a acționa comenzile principale, o baterie mare și durabilitate. Cu toate acestea, ar fi putut exista îmbunătățiri în ceea ce privește performanța telefonului.

Design: atipic

De la prima vedere, butoanele reale din partea de jos a telefonului îți dau senzația de rezistență și, e clar, nu o să fie nevoie de huse protectoare sau o atenție desăvârșită în manipularea lui. Rama din metal care înconjoară fiecare colt al telefonului îl protejează în cazul unor căzături, de altfel inevitabile. În plus, pentru mai multă siguranță, partea din spate a telefonului este făcută din silicon, pentru a preveni alunecatul.

În partea dreaptă, vei găsi butonul de power, în timp ce în partea stângă există butoanele pentru volum și un buton care deschide aplicațiile esențiale ale telefonului și care poate fi reprogramat pentru a avea un acces rapid la orice aplicație instalată pe telefon. Poți seta mai multe aplicații pe care le poți deschide folosind acest buton. În plus, butonul de ”home” are și un cititor de amprentă.

Durabilitate: mai rezistent decât majoritatea telefoanelor

LG a constuit un telefon rezistent la șocuri de la 1.22 metri, rezistent la apă până la 30 de minute și capabil să reziste diferitelor condiții: ceață, umiditate ridicată și presiune atmosferică slabă.

Pe lângă asta, LG spune că telefonul X Venture a fost supus la aceleași serii de teste de durabilitate precum LG G6, incluzând rezistența la temperatură, cufundarea în apă și vibrații. Mai mult, a fost testată și bateria, pentru a fi siguri că nu o să fie un caz precum Galaxy Note 7.

Display: destul de bun

Culorile redate sunt destul de naturale, însă luminozitatea, în funcție de condițiile de afară, nu este suficient de puternică.

Performanța: insuficientă comparative cu prețul

LG X Venture are un processor Qualcomm Snapdragon 435, 2GB RAM și o memorie de 32 GB, performanța telefonului sugerează că are un preț, mai degrabă, de 100 de dolari, decât de realul preț cerut de 330 de dolari.

Se descurcă bine la navigatul pe Internet, însă până și umblatul prin Google Play Store îi dă dificultate, iar jocurile pe telefon sunt greoaie.

Camera: impresionantă, însă luminozitatea este prea mare

LG X Venture are o cameră de 16 megapixeli în spate și 5 megapixeli în față. Pe timp de zi, pozele realizate cu X Venture, folosind camera din spate, au culori dinamice și surprind detaliile. Pozele făcute în interior nu sunt atât de profesionale, sunt decente, însă expunerea nu este suficientă. În lipsă de lumină, pozele își pierd detaliile și devin fade.

În ceea ce privește camera din față, aceasta este destul de slabă, nu reușește să surprindă detaliile, iar imaginile sunt încețoșate.

Bateria: bună până accesezi Firefox

X Venture are o baterie care rezistă până la 8 ore și 17 minute, folosind continuu Firefox. Dezamăgitor, pentru un telefon cu o baterie de 4,100 mAh. În schimb, utilizat continuu pe Chrome, bateria a rezistat până la 11 ore și 12 minute.

SPECIFICAȚII

Mărime display: 5.2 1920 x 1080 LCD

Sistem de operare: Android 7.0

CPU: Snapdragon 435

Procesor: Qualcomm Snapdragon 435

RAM: 2 GB

Bluethooth: 4.2

Rezoluție camera: 16 MP

Rezoluție camera frontal: 5 MP

Mărime: 6 x 3 x 0.36 inches

 

 

 

×
Subiecte în articol: pret performanţă review lg x venture