x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Românii pot comanda televizorul de 26.000 de euro

Românii pot comanda televizorul de 26.000 de euro

de Alexandru Radescu    |    14 Mar 2013   •   14:07
Românii pot comanda televizorul de 26.000 de euro

Durează între patru şi sase săptămâni până intri în posesia unui televizor Bravia KD-84X9005, la preţ de 26.000 de euro. Are o diagonală de 84 inci (213 cm), este quad fullHD cu tehnologie LED, cu 10 boxe integrate şi instalate pe ramele televizorului.

Vorbim despre primul televizor 4K disponibil în România, cu  o rezoluţie (3840 x 2160p) de patru ori mai mare faţă de un ecran Full HD şi a fost azi prezentat oficial de producătorul Sony. Modelul este şi 3D, cu conexiune WiFi, cu subwoofere şi tehnologie S-Force Front Surround 3D, pentru un sunet surround virtual pe 5.1 canale, la 50 W.

Achiziţia unui astfel de televizor aduce şi un pachet de servicii „premium”: livrare şi instalare gratuite (inclusiv cu macara, dacă e cazul), suport tehnic personalizat.

Având în vedere că este un model din gama Smart TV, utilizatorii au acces şi la platforma de servicii online (gaming, filme, documentare etc.). Pentru conţinut video 4K, există în prezent o serie de materiale video disponile, gratuit, prin platforma Smart. De asemenea, prin intermediul unui player blu-ray se poate face up-scale la rezoluţie 4K, ca variantă până la apariţia primelor DVD-uri cu producţii 4K „native”.

×
Subiecte în articol: romani televizor comanda