x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget S-a lansat cel mai subţire laptop din lume

S-a lansat cel mai subţire laptop din lume

06 Apr 2016   •   17:24
S-a lansat cel mai subţire laptop din lume

Până acum, cel mai subţire laptop din lume era deţinut de Apple. Astăzi, HP detronează gigantul din Cupertino cu HP Spectre, un dispozitiv care reuşeşte să ne capteze atenţia cu cea mai mare uşurinţă.

HP pretinde că a lansat cel mai subţire laptop din lume, doborând recordul MacBook Air de la Apple. Mai mult decât atât, nu doar designul este unul luxos, ci şi specificaţiile sunt, de asemenea, premium, informează Noobz.ro.

Laptopul nu este accesibil oricărei categorii de utilizatori, pentru că nu a fost conceput decât pentru piaţa high-end. În plus, cel mai subţire laptop din lume, produs de HP arată pe atât de bine, pe cât este de performant.

HP Spectre este absurd de subţire, are doar 10.4 mm, în vreme ce MacBook Air de 11 inchi are 17 mm, iar MacBook de 12 inchi are 13 mm. În schimb, dispozitivul este mai greu decât MacBook Air, cântărind aproximativ 1.11 grame.

În ciuda designului subţire şi elegant, acesta are specificaţii asemănătoare celor pe care le găsim pe laptopurile subţiri aflate la acestă oră pe piaţă. Cel mai important este faptul că, cel mai subţire laptop din lume vine cu procesoarele Core i, nu cu cele mobile Core m care sunt concepute pentru modelele super-slim şi portabile, care funcţionează mult mai încet.

Vezi galeria foto cu HP Spectre, pe Noobz.ro.

×
Subiecte în articol: laptop cel mai mic laptop lansare