x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung Galaxy Note 5: Imagini cu display-ul şi încorporarea stylus

Samsung Galaxy Note 5: Imagini cu display-ul şi încorporarea stylus

10 Aug 2015   •   08:09
Samsung Galaxy Note 5: Imagini cu display-ul şi încorporarea stylus
Samsung Galaxy Note 5 este pe val acum. Avem mai multe informaţii cu privire la phablet, pe care trebuie să le împărtăşim. Zilele acestea au apărut noi imagini care ilustrează câte puţin din cum ar putea arăta noul prototip Samsung.

Una dintre imagini ne prezintă display-ul dispozitivului, în vreme ce alta ne permite să aruncăm o provire asupra încorporării stylus. Mai mult decât atât, potrivit Noobz.ro, avem de-a face cu o imagine a dispozitivului pornit, care ne permite să ne facem o idee despre iconiţele aplicaţiilor şi software.

Au existat zvonuri potrivit cărora stylus va funcţiona pe sistemul "împinge şi eliberează", dar ele au fost contrazise de o sursă din Coreea, care preciza că modalitatea de încorporare a stylus va fi asemănătoare cu a unui dispozitiv precedent.

S Pen poate fi scos manual, cu ajutorul unghiei sau a unui accesoriu subţire. Totuşi, detaliile sunt în continuă schimbare şi nu vom şti nimic concret până când Samsung nu va face declaraţii oficiale, lucru ce ar trebui să se întâmple luna aceasta.

Vezi galeria foto cu detaliile noului dispozitiv Samsung.  

×
Subiecte în articol: Samsung Galaxy Note 5