x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung îţi oferă gratuit un Note 5! Care sunt condiţiile

Samsung îţi oferă gratuit un Note 5! Care sunt condiţiile

03 Feb 2016   •   12:30
Samsung îţi oferă gratuit un Note 5! Care sunt condiţiile
Samsung aplică o strategie de publicitate extrem de populară în ultima perioadă, pe care a adoptat-o chiar şi Huawei în parteneriat cu Google în New York.
Mai exact, în cazul în care ai în plan anul acesta să mergi în vizită în Coreea de Sud, ai ocazia să fii unul dintre vizitatorii norocoşi, care pot testa un Galaxy Note 5 pentru o perioadă de 5 zile.
Iar asta nu e tot, un furnizor de telefonie mobilă local va furniza pe toată durata campanie câte un 1 GB de date pe zi, pentru ca orice vizitator să poată utiliza internetul pe durata şederii.
Iniţiativa vine din partea Samsung şi a furnizorului local SK Telekom. Dacă te întrebi ce câştigă aceştia prin acest gest de „binefacere”, ei bine, vorbim despre un program de publicitate pentru a îmbunătăţi modul în care este percepută infrastructura wireless impresionantă, dar şi tehnologia mobilă.
 
În cooperare cu Korea Tourism Organization, Samsung va oferi unui număr de 250 de vizitatori pe săptămână posibilitatea de a folosi un Galaxy Note 5 pentru până la 5 zile, în vreme ce SK Telekom va furniza 1 GB de date pe zi.
 
Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia unui Note 5 şi pentru a te bucura zilnic de 1 GB de date. 

×
Subiecte în articol: samsung Samsung Galaxy Note 5