x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung oferă stimulente financiare pentru a păstra loialitatea clienţilor

Samsung oferă stimulente financiare pentru a păstra loialitatea clienţilor

13 Oct 2016   •   14:48
Samsung oferă stimulente financiare pentru a păstra loialitatea clienţilor

Grupul sud-coreean Samsung Electronics a oferit joi stimulente financiare clienţilor din SUA şi Coreea de Sud care au cumpărat un telefon Galaxy Note 7, în condiţiile în care cel mai mare producător mondial de smartphone încearcă să îşi protejeze reputaţia după un scandal provocat de explozia unor telefoane, transmite Reuters.

Samsung a precizat că oferă un credit de 100 de dolari consumatorilor care îşi vor schimba telefonul Galaxy Note 7 pentru orice alt smartphone Samsung. Cei care îşi schimbă telefonul Galaxy Note 7 pentru o altă marcă de smartphone vor primi un credit mai mic, de doar 25 de dolari.

"Apreciem răbdarea clienţilor noştri, operatorilor de telefonie şi distribuitorilor care împart cu noi povara în această perioadă dificilă", a declarat directorul operaţional de la Samsung Electronics America, Tim Baxter.

Gigantul sud-coreean încearcă să limiteze pagubele provocate de scandalul exploziei telefoanelor Galaxy Note 7 în condiţiile în care rivalii Apple Inc şi LG Electronics încearcă că câştige o parte din cota de piaţă pierdută de cel mai mare producător mondial de smartphone.

Anterior, Samsung a cerut tuturor operatorilor de telefonie mobilă să oprească de la comercializare Galaxy Note 7, atât dispozitivele originale cât şi cele destinate a le înlocui, şi totodată a solicitat utilizatorilor acestui dispozitiv să îl închidă din motive de siguranţă.

Samsung a început să comercializeze "phableta" (terminal de talie medie între smartphone şi tabletă n.r.) Galaxy Note 7 la data de 19 august însă în luna septembrie a fost nevoit să anunţe retragerea de pe piaţă a 2,5 milioane exemplare, după mai multe incidente în care bateria acestui telefon a luat foc. Ulterior, grupul sud-coreean a decis să înlocuiască dispozitivele vândute deja la nivel mondial, dar săptămâna trecută au apărut informaţii că şi dispozitivele de înlocuire au luat foc.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: samsung galaxy note 7