x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung retrage de pe piaţă Galaxy Note 7

Samsung retrage de pe piaţă Galaxy Note 7

02 Sep 2016   •   12:59
Samsung retrage de pe piaţă Galaxy Note 7
Sursa foto: pixabay.com

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co a anunţat vineri că a decis să oprească vânzările de smartphones Galaxy Note 7 şi că va furniza noi dispozitive pentru telefoanele vândute deja, după descoperirea unor probleme la bateria telefonului, informează Reuters. 

Potrivit unor informaţii apărute în presa sud-coreeană, unii utilizatori ai noului telefon Galaxy Note 7, care a fost lansat în Coreea de Sud şi pe alte pieţe la începutul acestei luni, s-au plâns că bateria telefonului lor a explodat. 

Într-un comunicat de presă, Samsung a precizat că va dura aproximativ două săptămâni să pregătească noi dispozitive pentru telefoanele care au fost vândute deja. Grupul precizează că dintr-un număr de un milion de telefoane Galaxy Note 7 au fost indentificate doar 24 de exemplare cu probleme la baterie. 

Galaxy Note 7 este comercializat în SUA şi Coreea de Sud începând cu data de 19 august, la un preţ de 882 de dolari. 

Existenţa unor probleme de calitate la Galaxy Note 7 ar putea provoca pierderi Samsung în condiţiile în care grupul sud-coreean contează pe cel mai nou smartphone al său pentru a menţine dinamica vânzărilor şi a veniturilor în a doua jumătate a acestui an. În plus, decizia celor de la Samsung de a opri vânzările de Galaxy Note 7 vine cu o săptămână înainte ca rivalul american Apple să prezinte un nou model de iPhone.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: Samsung Galaxy Note 7 samsung