x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Şi Orange atinge 21,6 Mbps

Şi Orange atinge 21,6 Mbps

de Alexandru Radescu    |    28 Feb 2011   •   21:28

După Vodafone şi Cosmote, operatorul Orange anunţă creşterea vitezei de internet până la 21,6 Mbps prin tehnologia HSDPA în Capitală şi alte câteva localităţi Pentru început clienţii din Bucureşti, Buftea, Corbeanca, Mioveni, Piteşti, Ploieşti, Otopeni şi Voluntari vor beneficia de viteze mărite de transfer.

Conexiunea de 21,6 Mbps este disponibilă pentru toate abonamentele Colibri şi opţiunile Internet pre-pay care oferă acces mobil la internet pentru laptop, tablete PC sau desktop. În cazul în care utilizatorii ies din zona de acoperire HSDPA de 21,6 Mbps, trecerea la zone cu acoperire prin tehnologii şi viteze diferite, precum HSDPA de 14,4 Mbps, 3G sau EDGE.

Orange oferă acoperire HSDPA de 21,6 Mbps în 8 localităţi, HSDPA de 14,4 Mbps şi 7,2 Mbps în 11, respectiv 900 de localităţi şi viteză EDGE de până la 220 kbps în toată ţara. Clienţii operatorului pot verifica online calitatea semnalului din zona lor la adresa  http://www.orange.ro/acoperire/index.html


În aprilie 2010, Vodafone a extins aria de acoperire a reţelei HSPA+ (21,6 Mbps pentru download şi de până la 5,7 Mbps pentru upload), într-un număr de 15 noi localităţi, în plus faţă de Bucureşti.

De asemenea, de la sfârşitul lui august 2010, şi clienţii Cosmote pre-pay beneficiază de o viteză de descărcare de până la 21,6 Mbps.

×
Subiecte în articol: vodafone orange internet cosmote telecom