x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Siveco a facut 16 milioane de euro

Siveco a facut 16 milioane de euro

18 Mar 2004   •   00:00

Siveco Romania a realizat in 2003 o cifra de afaceri de 16 milioane euro, in crestere cu peste 50% fata de anul anterior, cand a atins 8,6 milioane euro, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, Irina Socol, directorul general al companiei producatoare de software.

Piata interna a consemnat o crestere semnificativa, asigurand doua treimi din cifra de afaceri, sustinuta in mare parte de un contract incheiat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru programe ERP (Enterprise Resource Planning). Veniturile companiei au fost completate cu sumele incasate din proiecte pentru piata externa, din care Socol a enumerat Germania, Belgia, Franta, si Japonia.

STRATEGIE. Pentru anul 2004, oficialii companiei si-au propus sa echilibreze balanta veniturilor. "Obiectivele noastre sunt continuarea programelor de introducere a sistemelor informatice integrate pentru CNAS si Ministerul Educatiei si Cercetarii, dar si atragerea de noi parteneri straini din Spania, Portugalia, Austria si Asia de Sud-Est", a mai spus Irina Socol, care estimeaza pentru acest an o crestere cu 11% a cifrei de afaceri.

CLIENTI. Compania are peste 300 de clienti, printre cei mai importanti numarandu-se Ministerul Educatiei si Cercetarii, SNP Petrom, Administratia Maritima a Porturilor Constanta, Autoritatea Nationala a Vamilor, RomTelecom, Termoelectrica, Butan Gas, Alro Slatina si Orange Romania.

×
Subiecte în articol: IT