x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Software - Aplicatie video pentru celulare

Software - Aplicatie video pentru celulare

28 Feb 2004   •   00:00

Intel Corporation si Sony Music Entertainment (SMEI) au anuntat saptamana aceasta lansarea unei noi aplicatii, rezultat al relatiei strategice pe care cele doua companii au incheiat-o anul trecut, in luna octombrie.

Intel si SMEI au creat o aplicatie mobila de inalta calitate pentru continut muzical, care permite utilizatorilor sa acceseze clipuri video "short form" si alte forme de continut Sony Music Entertainment pentru playback pe telefoane celulare si dispozitive PDA performante, care ruleaza cu aplicatii si procesoare celulare de la Intel.

Aceasta aplicatie si infrastructura de suport corespunzatoare vor fi disponibile pentru carrieri si producatori originali de echipamente, la nivel mondial, in al doilea trimestru al anului, pe telefoane celulare bazate pe procesoare de la Intel, care ruleaza Microsoft¨ Windows Mobile Smartphone 2002 si 2003.

Noua aplicatie mobila muzicala si video este pusa la punct de Intel, Sony Music si Emuzed, un developer de aplicatii care reprezinta o terta parte in acest accord.

Cand aceasta aplicatie este activata, afiseaza un "splash page". Pe pagina principala, browser-ul de categorii le prezinta utilizatorilor categorii de continut precum What’s New (Noutati), Hot Videos (Clipuri video super), Interviews (Interviuri) si Legends of Music (Legende ale muzicii), care pot fi selectate cu butoanele de navigare ale dispozitivului handset sau cu joystick-ul. Utilizatorul poate selecta o categorie de continut pentru a naviga pe lista de continut video disponibil. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT