x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Dec 2008   •   00:00
Ştiri pe scurt

LCD 200HZ
Sony a lansat în România LCD-ul Bravia Z4500, primul model cu tehnologie Motionflow la 200Hz. Tehnologia măreşte de patru ori numărul fotogramelor afişate pe ecran comparativ cu televizoarele tradiţionale. Z4500 este disponibil la preţuri de 14.000 (46 inci) şi 20.000 de lei (55 inci).



Video-Net
Conform unui sondaj Cisco, 45% dintre internauţii români consumă zilnic conţinut video pe internet. De asemenea, ştirile reprezintă cel mai "interesant" tip de conţinut video în online pentru 45% dintre respondenţi. În ceea ce priveşte partea de "user generated content", doar 19% dintre internauţi au încărcat pe site-uri propriile materiale video.

PIRATERIE
O patrulă din cadrul Grupării de Jandarmerie Mobilă Cluj a capturat de la o singură persoană 280 de DVD-uri şi CD-uri cu muzică. Este vorba de filme şi jocuri fără nici un document de provenienţă, produse care nu aveau aplicată nici holograma prin care se atestă faptul că sunt originale. Comerciantului, un tânăr de 38 de ani, i s-a întocmit un dosar penal. (Lacrima Andreica)

JOCURI ŞI CRIZĂ

"Efectele crizei încă nu au fost simţite pe piaţa jocurilor din România, cred că în primele două trimestre ale anului se va înregistra o scădere", a declarat ieri Spiros Jamas, directorul executiv al CD Media, proprietar al Best Distribution. Best a lansat în noiembrie o nouă extensie WoW: Wrath of the Lich King", din care a vândut 17.000 de unităţi către retaileri. Dintre acestea, peste 60% au fost vândute către consumatorii finali.

LAPDESK

Logitech a lansat Comfort Lapdesk, un support pentru notebook-uri menit să-I ferească de utilizatori de căldura emanată de computer atunci când acesta este folosit în pat sau pe canapea. Dispozitivul va fi disponibil în Europa începând cu luna ianuarie, la un preţ de 40 euro.

×
Subiecte în articol: IT