x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

13 Dec 2008   •   00:00

MEMORII
Kingston a lansat memoriile cu latenţă ultrajoasă HyperX DDR3 SO-DIMM, dedicate notebook-urilor. Noul disipator de căldură din aluminiu este capabil să elimine căldura generată de memorie mai bine decât alte metale, sporind performanţa.  Un kit de două unităţi (4 GB, 1.066 MHz) costă 770 de lei.



32 NANOMETRI
Intel a finalizat faza de pregătire a procesului de producţie pentru următoarea generaţie de microprocesoare: 32 nanometri (1 nm = a miliarda parte dintr-un metru). Această caracteristică duce la creşterea nivelului de performanţă şi eficienţă a consumului de energie pentru procesoare. Intrarea în producţie este programată pentru anul viitor.

G13 PENTRU GAMERI
Logitech a lansat Gameboard G13, o tastatură de gaming hibridă, concepută să completeze tastatura şi mausul. Gadgetul asigură trei moduri de joc, 25 de taste programabile şi un joystick analog programabil, gameboard-ul G13 ofer până la 87 de modalităţi de control al jocului. LCD-ul de 160 x 43 pixeli afişează statusuri de joc, informaţii despre sistem şi mesaje venite de la alţi jucători. Dispozitivul oferă setări preconfigurate pentru multe jocuri, între care World of Warcraft: Burning Crusade, Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, Call of Duty 4: Modern Warfare. G13 va fi disponibil în Europa începând cu luna ianuarie, la un preţ recomandat de 80 de euro.

IMPRIMANTE FOTO
Canon a lansat în România noi imprimante foto compacte din gama SELPHY: ES3 (LCD 3,5 inci) şi ES30 (LCD 3,0 inci). Ambele modele permit printarea direct de pe cardul de memorie, de pe camera foto digitală sau de pe camera video. ES3 oferă memorie internă de 1GB, permiţând utilizatorilor să stocheze pozele preferate pentru repetarea printurilor. Comparativ cu modele anterioare, noi efecte de imagine sunt disponibile: Modern Bright, Pin-hole Camera (simulează efectele de modă veche) şi Nostalgic.

×
Subiecte în articol: IT