x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Top cele mai scumpe 6 smartphone-uri

Top cele mai scumpe 6 smartphone-uri

02 Aug 2016   •   18:50
Top cele mai scumpe 6 smartphone-uri

Este destul de amuzant că cele mai multe dintre aceste smartphone-uri scumpe au aceleaşi specificaţii ca telefoanele normale pe care obişnuim să le utilizăm. Totuşi, unele dintre ele vin cu caracteristici exclusiv speciale, altele însă, au doar un design drăguţ.

Poate puţină piele și diamante te ajută să te uiţi dincolo de specificațiile normale de pe unele dintre aceste modele. Iată smartphone-urile cele mai scumpe şi luxoase pe care le poţi cumpăra, potrivit businessinsider.com:

6. Mobiado Grand Touch em Marble: 3.100 dolari

Un telefon îmbrăcat în marmură pare că este extrem de greu. Pe lângă asta, este inclus abanosul și granitul. Desigur, toate acestea oferă telefonului un design absolut superb.

5. Tonino Lamborghini 88 Tauri: 5.250 dolari

Tonino Tauri 88, fabricat de Lamborghini este îmbrăcat în piele și metal, dar în mod surprinzător nu are foarte multe specificaţii.

4. Gresso Regal Gold: 6.000 dolari

Acest smartphone este îmbrăcat în aur de 18 karate.

3. Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC: 15.900 dolari

Telefonul Solarin este construit pe premisa de ultra-securitate pentru oamenii bogaţi şi secretoşi. Este îmbrăcat cu piele albă într-o textură de carbon și acoperit cu diamante negre.

2. Vertu New Signature Touch with Sky Blue din piele de vițel: 19.800 dolari

Telefoanele Vertu vin cu caracteristici speciale, cum ar fi un asistent personal disponibil 24 de ore pe zi. Proprietatea Sky Blue este o husă care costă 10.000 dolari, mai mult decât oricare altă husă din piele de viţel. Alte proprietăţi mai puțin costisitoare sunt pielea de șopârlă și cea de aligator.

1. GoldVish Eclipse cu diamante și piele neagră de aligator: 36.655 dolari

Modelele mai puțin costisitoare ale smartphone-urilor GoldVish Eclipse sunt, îmbrăcate în piele de aligator și merg la un preţ mai rezonabil  - 7.000 dolari,  dar diamantele acestui model  măresc prețul la un număr de cinci cifre.

×