x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Tranzacţii online de pe dispozitive mobile, pentru clienţii din România

Tranzacţii online de pe dispozitive mobile, pentru clienţii din România

de Alexandru Radescu    |    04 Dec 2012   •   19:32
Tranzacţii online de pe dispozitive mobile, pentru clienţii din România

Trei noi servicii de plăţi online pentru utilizatorii din România, introduse de PayU (fosta ePayment):  Pay on Time,  Pay by Click,  Mobile Payments.

Cu Pay on Time, cumpărătorii online pot să-şi automatizeze acele plăţi online pe care le efectuează periodic, cum ar fi facturi, asigurări, abonamente la reviste sau servicii medicale, acces la conţinut etc. Pin activarea serviciului, la efectuarea unei tranzacţii obişnuite, următoarele plăţi se vor efectua în mod automat, fără ca utilizatorul să fie nevoit să acceseze calculatorul. După efectuarea tranzacţiei, cumpărătorul va primi pe email chitanţa cu toate detaliile plăţii.

Pentru a putea utiliza Pay by Click, cumpărătorul trebuie să fie logat în contul său de la magazinul online respectiv şi trebuie să îţi fi dat acordul pentru activarea metodei de plată în cursul unei tranzacţii precedente. Astfel, aceştia nu vor fi nevoiţi să parcurgă procesul obişnuit de achiziţie, plata având loc în doar câteva secunde necesare procesării tranzacţiei.

Mobile Payments reprezintă interfaţa PayU optimizată pentru efectuarea de tranzacţii online de pe dispozitive mobile. Dispozitivul de pe care se face plata este recunoscut automat, iar formularul de plată afişat permite vizualizarea şi completarea câmpurilor de plată, indiferent de numărul lor sau de natura informaţiei completate. Mobile Payments funcţionează independent de gradul de optimizare pentru mobile al magazinului online şi este disponibilă pentru orice plată online, fără a fi nevoie de un proces de implementare.

×
Subiecte în articol: plati online