x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Twiter face schimbări majore în politica postărilor

Twiter face schimbări majore în politica postărilor

17 Mai 2016   •   21:30
Twiter face schimbări majore în politica postărilor

Reţeaua de socializare Twitter va oferi utilizatorilor săi mai multă flexibilitate în scrierea mesajelor tweet, urmând ca fotografiile şi legăturile de internet care sunt publicate de utilizatori să nu mai facă parte obligatoriu din limita celor 140 de caractere, relatează Bloomberg, conform agenţiei Reuters.

Platforma de socializare s-a confruntat cu o stagnare a numărului de utilizatori în ultimele trimestre, rămânând la circa 300 de milioane. Cu câteva luni în urmă, şeful executiv al companiei, Jack Dorsey, a anunţat că Twitter îşi va simplifica produsele pentru a atrage mai mulţi utilizatori.

Limita de 140 de caracter este una din caracteristicile Twitter încă de la crearea reţelei, acum zece ani. Posibilitatea de a renunţa la ea a fost enunţată în urmă cu câteva luni, însă acest lucru a provocat, ca aproape de fiecare dată când se menţionează o schimbare, opoziţia celor mai fideli utilizatori ai reţelei.

Linkurile de internet postate în cadrul mesajelor tweet ocupă până la 23 de caractere, ceea ce limitează mărimea unui comentariu pe care utilizatorii pot să îl posteze atunci când vor să distribuie articole sau alt tip de conţinut. Twitter se confruntă cu o stagnare în ce priveşte numărul de utilizatori, iar acţiunile au scăzut cu peste 70% anul trecut. AGERPRES

×
Subiecte în articol: twitter