x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Twitter a introdus un nou buton pentru distribuirea privată a mesajelor între utilizatorii reţelei

Twitter a introdus un nou buton pentru distribuirea privată a mesajelor între utilizatorii reţelei

06 Apr 2016   •   17:45
  Twitter a introdus un nou buton pentru distribuirea privată a mesajelor între utilizatorii reţelei

Reţeaua de socializare Twitter, care încearcă să câştige cât mai mulţi utilizatori, a anunţat marţi adăugarea unui nou buton, care oferă posibilitatea transferului automat al unui mesaj tweet de pe platforma digitală ca mesaj privat către alt utilizator al reţelei, scriu AFP şi recode.net.

"În prezent, cu ajutorul a doar câteva click-uri, utilizatorul poate distribui conţinutul unic de pe platforma Twitter direct din pagina sa de mesaje într-o conversaţie privată cu un alt utilizator", arată Somas Thyagaraja, administrator de produs, într-un mesaj postat pe site-ul internet al companiei.

Facilitatea răspunde interesului puternic al utilizatorilor de Twitter pentru funcţia ce vizează mesajele directe, şi prin urmare private, spre deosebire de marea parte a conţinutului postat pe reţeaua de socializare, milioane de astfel de mesaje fiind transmise zilnic pe această platformă.

Twitter a îmbunătăţit deja treptat funcţia sa de mesaje directe private, permiţând de exemplu utilizatorilor să adauge imagini animate (GIF) sau să trimită mesaje mai lungi decât limita admisă în reţea. Mesajele directe între utilizatorii Twitter au crescut în popularitate, iar responsabilii reţelei susţin că acest lucru se vede în creşterea cu peste 60% a mesajelor trimise în 2015 faţă de anul 2014. Introducerea acestui nou buton are rolul de a spori şi mai mult trimiterea de mesaje între utilizatorii reţelei, scrie recode.net.AGERPRES

×
Subiecte în articol: twitter